Rares Nicholas a fost sărbătorit de o gașcă faină de petrecăreți. O petrecere de botez mai mult decât reușită, căreia invitații i-au adăugat o doză de distracție absolut necesară.

Read more ...

Evenimentul de zumba "VALURI" a aniversat a 5 editie la Neptun. A fost un eveniment foarte bine organizat, care a cuprins surprize speciale pentru toți cei prezenti in numar foarte mare, cursurile de zumba au fost foarte multe, invitati de seama, petrecere mare, frumoasă, fastuoasă, într-o locație deosebită (Hotel 2D) , cu multă voie bună și chef de distracție.

Read more ...

Când IULIA și VALENTIN ne-au invitat la nunta lor, știam că va fi una cu totul specială - chiar și numai datorită locației: IMPERIAL BALLROOM (HARSOVA)! Dar, nici prin gând nu ne-a trecut că avea să fie o petrecere atât de frumoasă, într-un local cu accente exclusiviste, cu invitați puși pe distracție și o atmosferă deosebită.

Read more ...


Astăzi, vi-i prezentăm pe Adrian și Maria, mirii frumoși din weekend-ul ce tocmai a trecut. S-au bucurat, alături de ei, prietenii și rudele. Noi le mulțumim pentru invitație și le urăm „Casă de piatră!” și un viitor așa cum și-l doresc - împreună.

Read more ...

Contact

Ioana Alexandra Trofimov
Adresă: Constanta
Telefon: 0732268580
ioana.trofimov@gmail.com

Burcin Alexandru
Adresă: Constanta
Telefon: 0730683919
burcin.alexandru@gmail.com

Evenimente

Tuesday, 21 June 2016

Photo Booth 18 Iunie 2016

Tuesday, 21 June 2016

Valuri 2016 - (3-5 Iunie 2016)

Testimoniale

Va multumesc pentru implicarea la botezul micutului nostru Daniel Alexandru! A fost o adevarata placere sa lucrez cu dumneavoastra!

Anya Dumitru